Alla inlägg den 5 januari 2015

Av Mirre - 5 januari 2015 12:56

Idag har jag haft en semesterdag medan min sambo har fått jobba in pengarna till oss ;) Jag ställde klockan så jag kom upp i någorlunda tid...runt 9. Sovit som en kratta, men det är ju inget ovanligt i min värld. Vi hoppade in i bilen och jag och Focus drog iväg upp till skogen vid stenbrottet. Där är det härligt fridfullt och det är en härlig skogsväg som är bred och man ser långt framför sig så jag kan släppa Focus lös.

 

Focus vill alltid ha en stock eller pinne att bära på och han håller sig oftast intill oss eller ca 15 m framför eller bakom oss. Om han däremot får syn på en hare eller hjort så brukar springa efter tyvärr, men han springer inte långt iväg och kommer alltid tillbaka. Han tycker nog de är väldigt roliga som vill leka tafatt med honom ;)

 

Idag fick han syn på en hjort och stack iväg men kom tillbaka inom en halv minut. Han ger sig ganska enkelt vår kära hund. Efter skogen fick han följa med till affären och vänta i bilen. Han älskar att få följa med i bilen och titta på folk. Nu ska vi vila både han och jag. 

 

Dagens foton är tagna med  min mobilkamera ( Iphone 6 )

 

             

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards